super restoring night formula

Mighty nicht: slaap je rimpels weg!


Innovatie
uber TECH super-restoring night formula combineert de meest bewaarde geheimen van de wetenschap, technologie en de natuur om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan en te vertragen door samen te werken met testosteron en dit terwijl u slaapt!

Resultaat
Uw huid zal er jonger, frisser en energieker uitzien bij het ontwaken. Alles wat fout loopt overdag wordt door de 'night formula' hersteld. Dit revolutionaire product vermindert zichtbaar rimpels, voorkomt waterverlies, verbetert de elasticiteit en helderheid geeft je huid een natuurlijke boost..

Gebruik
Gebruik de uber TECH super-restoring night formula na het reinigen van de huid met de 4VOO facial balancing cleanser. Breng aan op gelaat en nek. Breng een tweetal pompjes aan op voorhoofd, jukbeenderen en hals en verdeel over het gelaat en nek.

Investering in jezelf
Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning- maximaal resultaat.