ultra intensive age-defying complex

Een revolutionair alternatief voor botox injecties

Innovatie
Deze unieke anti-aging formule werkt niet enkel op ouderdomsrimpels, maar ook op mimiekrimpels. Een -tot op heden- ongeëvenaarde formule! Een gepatendeerd complex reduceert expressierimpels (vb. mimiekrimpels op het voorhoofd) door het verminderen van spiersamentrekkingen. Diactylbodine - vermindert zichtbaar ouderdoms- en pigmentvlekken.

Resultaat
Op lange termijn heeft dit product een botox-like effect omdat het niet enkel werkt op ouderdomsrimpels, maar ook op mimiekrimpels. Gebruik na botox injecties zal de werking van deze aanzienlijk verlengen. Bovendien zullen pigmentvlekken afnemen.

Gebruik
's morgens en/of 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid.

Investering in jezelf
Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Tip voor een optimaal resultaat
Gebruik wekelijks ook het microdermabrasie duo (4VOO scrub en 4VOO masker) zodat de actieve bestanddelen maximaal opgenomen worden.

De 4VOO ultra intensive age-defying complex is de doorbraak in de anti-aging mannencosmetica met ultieme prestaties. Speciaal ontwikkeld voor mannen die investeren in hun toekomst en het verouderingsproces van hun huid aanzienlijk willen vertragen.

4VOO ultra Intensive age-defying complex:
- reduceert rimpels door het verminderen van spiersamentrekkingen.
- bevat de hoogste concentratie multi-peptides op de markt. Deze werken voornamelijk op ouderdomsrimpels.
- vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken
- hydrateert, beschermt en voedt de huid dankzij aanwezige zijdeproteïne.
- bestrijdt uitdroging van de huid, rimpels en andere tekenen van het ouder worden.
- is rijk aan innoverende bestanddelen, wordt snel geabsorbeerd en voelt niet vet.