FACE & bodybronzer

Instant een natuurlijke, zongebruinde teint.

Innovatie
Geen gekleurde dagcrème, geen fond de teint, maar een vloeibaar serum helemaal aangepast aan de mannenhuid. Supersnel en gemakkelijk in gebruik..

Resultaat
Een natuurlijk, egaal gebruinde zomerteint. Tegelijkertijd wordt de huid verzorgd en gevoed.

Gebruik
Schud de flacon goed voor gebruik en wrijf met de vingertoppen een kleine hoeveelheid (2 pompjes) van de bronzer uit over de huid. Doe het grondig om te voorkomen dat er onnatuurlijke strepen ontstaan. Vooral rond de neus, de kin en kaken. Was de handen na gebruik.

Investering in  jezelf
Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning-maximaal resultaat..

Tip voor een optimaal resultaat
Je kan de bronzer ook mengen met de 4VOO moisturizer voor een zeer egaal resultaat. (best 2 pompjes bronzer + 2 pompjes Moisturizer). Doordat de face and body bronzer een oppervlakkige werking heeft, is deze heel gemakkelijk te verwijderen met de 4VOO facial balancing cleanser. Dit is ook het grote verschil tussen de moisturizing self tanner en de face and body bronzer. Het effect van de moisturizing self tanner blijft minimaal 5 dagen.

Tip voor een optimaal resultaat
Het is sterk aangeraden om vooraf de 4VOO deep exfoliation scrub te gebruiken. Zodoende worden dode huidcellen verwijderd waardoor het uitsmeren van de bronzer gemakkelijker en met een perfect egaal resultaat gebeurt
.

4VOO face and body bronzer is een vloeibaar serum dat een natuurlijk, egaal gebruinde zomerteint creëert. Het kan de huid onmiddellijk voorzien van een zomerkleurtje of de eigen natuurlijke teint verdiepen. Tegelijkertijd wordt de huid verzorgd en gevoed.

4VOO face and bondy bronzer:
 - is verrijkt met echte zijde en vitaminen
 - hydrateert en beschermt de huid
 - werkt ook hydraterend waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt
 - heeft geen vette textuur waardoor het resultaat stralend en egaal is
 - resultaat: een natuurlijk, egaal gebruinde zomerteint. Tegelijkertijd wordt de huid verzorgd en gevoed.