skin-coach ann

"Investeren in een "mannelijk aantrekkelijke look" resulteert niet zelden in meer zelfvertrouwen en succes."

Fabel:
Verzorgingsproducten voor mannen zijn exact hetzelfde als die voor vrouwen. Niet waar! Zo is de mannenhuid 25% dikker dat de vrouwenhuid, het heeft een hogere PH-waarde (zuurtegraad) en produceert meer talg waardoor de huid vetter is. Hierdoor is de huid gevoeliger voor acné, mee-eters, veroudering en uitdroging. De mannenhuid is ook veel gevoeliger voor weersomstandigheden.

"Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt, dat is de nieuwe trend".

Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele, maar zeer exclusieve, producten. Deze producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit. Met 4VOO hoeft u geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen: minimale inspanning - maximaal resultaat!.
4VOO distinct man zit in de reiskoffer van zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van jou en mij, maar ook in die van vele beroemdheden.

'Skin-Coach Ann heeft zich gespecialiseerd als de 4VOO skin-coach" en begeleidt de mannen in hun dagelijkse verzorging. Geen loze beloftes, maar zichtbaar resultaat!

Ergert u zich ook aan ingegroeide baardharen? Baalt u van oneffenheden in uw huid? Werkt u ook veel te lang? Merkt u ook dat slaaptekort zijn tol eist?

Boek nu je Man-Exclusief Skin-Care behandeling:

Een behandeling draagt bij tot een verzorgd voorkomen en bijgevolg tot succes en zelfvertrouwen. Voor de beste resultaten, bevelen wij de behandeling in kuurvorm aan: van 4 tot 8 behandelingen elke één à twee weken, vervolgens volstaat een ouderdomsbehandeling elke 4 à 6 weken.