ULTIMATE SHAVING CREAM

Ga voor revolutionaire luxe en een extreem glad scheerresultaat zonder irritaties, scheerbrand, roodheid of snijwonden.

Innovatie
De ingrediënten (o.m. babassu olie en berkextract) helpen op de baardharen te verzachten en dichter bij de huid te scheren zonder snijwonden.

Resultaat
U bent comfortabel en glad geschoren zonder huidirritaties, snijwonden, roodheid of branderig gevoel na het scheren.

Gebruik
De baardstreek met warm water vochtig maken. Een klein beetje scheercrème aanbrengen op de vochtige huid in een dunne laag. Scheren zonder op de huid te drukken, laat het scheermesje en 4VOO het werk doen!.

Tip voor een optimaal resultaat
Was na het scheren je gelaat met water en de 4VOO balancing cleanser, droof af. Gebruik voor een optimaal resultaat een kleine hoeveelheid 4VOO repairing after shave balm ter hoogte van de baardstreek; zeker wanneer u last hebt van ingegroeide baardharen.

Gladde scheerbeweging
De exclusieve mengeling van natuurlijke extracten zoals berkenschors en Babassu olie maakt de haartjes zachter. Het resultaat? U scheert soepeler, sneller en optimaal!

Glad scheerresultaat
De gepatenteerde formule maakt de haartjes zachter, waardoor u een ongelooflijk glad scheerresultaat krijgt tot vlak tegen de huid. Geen stoppels meer!

Beschermende werking
Deze exclusieve formule, rijk aan zijdezachte en kalmerende extracten zoals Aloë Vera, Kamille en Calendula, beschermt de huid tegen beschadiging en bevordert de genezing van eventuele snijwondjes en irritaties. Een minimale inspanning met een maximaal resultaat!

Hydraterend effect
Een speciaal mengsel van zijde en Babassu olie helpt uitdroging te voorkomen, brengt de mannenhuid terug in balans en voelt helemaal niet vettig aan.


Wetenschap
Belangrijkste actieve bestanddelen van 4VOO ultimate shaving cream:

BerkenextractenBabassu oliehebben antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Deze bestanddelen verzachten ook de baardharen waardoor met een minimum aan scheerbewegingen een maximaal scheerresultaat bereikt kan worden. Deze olie dringt heel snel in de huid zonder een vette film na te laten. Een zeer goede olie om de onreine huid mee te verzorgen. Vormt geen mee-eters en puistjes, laat de huid ademen.

Bosbesextract:heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor een overgevoelige huid.

CalendulaenKamille: beschermen de huid en hebben antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen.

Zijde: Het toevoegen van zijdeproteïne in 4VOO stimuleert de aanmaak van collageen. Bovendien kan de zijdeproteïne dieper in de huid dringen omdat de molecule twintig keer kleiner is dan dat van collageen. Collageen is een soort eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Voornaamste effecten zijn het herstellen van de verouderde huid, rimpels en andere ouderdomsverschijnselen van de huid tegen te houden, de huid is beter in staat vocht vast te houden omdat zijde zowat dertig keer het eigen gewicht het water kan absorberen. Daarnaast is zijdeproteïne ook een goed middel om de wonden te genezen. De snelle genezingskracht van de zijdeproteïne wordt gebruikt bij operaties om wonden te helen. Eens de wonde is dichtgegroeid, lost de zijde vanzelf op.