ENERGIZING MASK

De energieboost voor een gezonde huid!

Innovatie
Multifunctioneel masker door de botanische alpha- en betahydroxyzuren die de huid in de diepte reinigen en tegelijkertijd het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid stimuleren.

Resultaat
Reinigt, verwijdert dode huidcellen, hydrateert en voedt de huid. Het herstelt de hydrolipide film van de huid en het effect is een supergezonde energieke huid.

Gebruik
Aanbrengen in een dunne laag op gezicht en hals. Relax 5 tot 10 minuten, spel nadien overvloedig af met lauw water en dep droog. Het 4VOO energizing mask kan een tintelend gevoel geven. Don't panic! Het zijn de actieve bestanddelen die hun werk doen.

Investering in jezelf
Eén pot bevat een hoeveelheid product voor 6 maand wekelijks gebruik, daardoor dient u slechts 2 keer per jaar een pot aan te kopen.

Tip voor een optimaal resultaat
Nooit gebruiken zonder vooraf te scrubben. Nadien hydrateren met de 4VOO moisturizer.

Voor een energieke gloed. Stimuleert de vorming van nieuwe cellen. Geeft je huid een energieboost!

Het masker is verrijkt met essentiële oliën, mineralen en vitaminen waardoor de huid opnieuw soepel en zacht wordt. De bestanddelen zorgen voor een frisse uitstraling dankzij een intensieve en natuurlijke versteviging.

Wetenschap
Belangrijkste, actieve bestanddelen van 4VOO facial balancing cleaner:

Hydraterend effect
Een speciaal mengsel van zijde en Babassu olie helpt uitdroging te voorkomen, brengt de mannenhuid terug in balans en voelt helemaal niet vettig aan.


4V00 deep exfoliation scrub
- vermindert zichtbare tekenen van het ouder worden van de huid
- revitaliseert de huid
- hydrateert de huid
- stimuleert celvernieuwing door het versnellen van het afschilferingsproces van de huid
- in combinatie met het 4VOO masker evenaart deze thuisbehandeling de werking van een microdermabrasie

Wetenschap

De belangrijkste, actieve bestanddelen van 4VOO exfoliation scrub:

Aluminiumoxide-kristallen - deze eivormige kristallen werken als een fysische peeling. Ze zijn aanwezig in twee formaten. De grote kristallen verwijderen dode huidcellen en de kleinere verwijderen onzuiverheden en bacteriën die de poriën verstoppen en zwarte puntjes veroorzaken.

Tea tree olie - Tea tree olie doodt bacteriën, heeft een verzachtende werking en is daardoor goed te gebruiken voor allerlei (huid)-aandoeningen. Deze olie bevordert de normale celgroei en celvernieuwing. Goede werking bij ontstoken wonden. Deze etherische olie werkt ontsmettend, schimmelwerend en bacteriedodend..

Retinyl palmitaat (vitamine A) - bevordert celvernieuwing en gaat rimpelvorming tegen..