DEEP EXFOLIATION SCRUB

Intense reiniging op basis van sferische kristallen.

Innovatie
Deze scrub is op basis van sferische kristallen in groot en klein formaat. De grote verwijderen de dode huidcellen, de kleine reinigen tot heel diep in de poriën. Uw wekelijkse 'wake-up-call' voor de huid.

Resultaat
Deze milde scrub verwijdert effectief vuit, vet en dode huidcellen tot diep in de poriën. De huid voelt super 'clean' en zacht aan. Helpt tevens om ingegroeide haren te voorkomen.

Gebruik
1 tot 2 keer per week gebruiken. Aanbrengen op de vochtige huid, licht inmasseren en vervolgens goed afspoelen met water. Vermijd de oogomtrek. Gebruik liefst niet onmiddellijk voor of na het scheren.

Investering in jezelf
Eén pot bevat een hoeveelheid product voor 6 maand wekelijks gebruik, daardoor dient u slechts 2 keer per jaar een pot aan te kopen.

Tip voor een optimaal resultaat
Een aanrader is om na het gebruik van de 4VOO exfoliation scrub, ook de 4VOO energizing mask te gebruiken. Zo bekomt u een microdermabrasie bij u thuis. Gebruik de 4VOO moistuizer om de huid te hydrateren na het scrubben.

Deze scrub verwijdert onzuiverheden, mee-eters en dode huidcellen waardoor de huid opnieuw een gezonde, energieke uitstraling krijgt.

Fijne aluminiumoxide kristallen zorgen voor een diepgaande reiniging van het gelaat. Hierdoor krijgen de nieuwe huidcellen een optimale zuurstoftoevoer. Door de stimulatie van de celvernieuwing, worden beginnende ouderdomsverschijnselen sterk gereduceerd. In combinatie met het Energizing Mask is het effect op lange termijn vergelijkbaar met de duurdere microdermabrasie.

Wetenschap
Belangrijkste, actieve bestanddelen van 4VOO facial balancing cleaner:

Hydraterend effect
Een speciaal mengsel van zijde en Babassu olie helpt uitdroging te voorkomen, brengt de mannenhuid terug in balans en voelt helemaal niet vettig aan.


4V00 deep exfoliation scrub
- vermindert zichtbare tekenen van het ouder worden van de huid
- revitaliseert de huid
- hydrateert de huid
- stimuleert celvernieuwing door het versnellen van het afschilferingsproces van de huid
- in combinatie met het 4VOO masker evenaart deze thuisbehandeling de werking van een microdermabrasie

Wetenschap

De belangrijkste, actieve bestanddelen van 4VOO exfoliation scrub:

Aluminiumoxide-kristallen - deze eivormige kristallen werken als een fysische peeling. Ze zijn aanwezig in twee formaten. De grote kristallen verwijderen dode huidcellen en de kleinere verwijderen onzuiverheden en bacteriën die de poriën verstoppen en zwarte puntjes veroorzaken.

Tea tree olie - Tea tree olie doodt bacteriën, heeft een verzachtende werking en is daardoor goed te gebruiken voor allerlei (huid)-aandoeningen. Deze olie bevordert de normale celgroei en celvernieuwing. Goede werking bij ontstoken wonden. Deze etherische olie werkt ontsmettend, schimmelwerend en bacteriedodend..

Retinyl palmitaat (vitamine A) - bevordert celvernieuwing en gaat rimpelvorming tegen..