FACIAL BALANCING CLEANER

Reinigingsgel, de onmisbare basis voor een gezonde huid.

Innovatie
Een huidvriendelijk alternatief voor zeep dat ook beschermt, tonifieert en hydrateert. Maakt de poriën vrij van onzuiverheden, verwijdert overtollig talg en voorkomt een vette glimmende huid. Deze reiniger brengt elke mannenhuid helemaal terug in balans. Essentieel voor een perfecte huidverzorging.

Resultaat
Zichtbaar gezonde en frisse huid door zijn reinigende, ontsmettende en anti-bacteriologische werking.

Gebruik
Zoals een vloeibare zeep: 2 pompjes product opschuimen met water, vervolgens goed afspoelen.

Investering in jezelf
Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.
Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning- maximaal resultaat.

Tip voor een optimaal resultaat
Combineer wekelijks met een dieptereiniging scrub + masker.

Voor een zachte reiniging van uw gelaat.
Essentieel voor een perfecte huidverzorging. Overdag zetten zich heel wat onzuiverheden vast op de huid. Woekerende micro-organismen zorgen voor irritaties en ontstekingen. De gelaatsreiniger verwijdert de onzuiverheden in alle zachtheid. Elke verdere verzorging zal nu optimaal opgenomen worden.

Wetenschap
Belangrijkste, actieve bestanddelen van 4VOO facial balancing cleaner:

Hydraterend effect
Een speciaal mengsel van zijde en Babassu olie helpt uitdroging te voorkomen, brengt de mannenhuid terug in balans en voelt helemaal niet vettig aan.


Wetenschap
Belangrijkste actieve bestanddelen van 4VOO ultimate shaving cream:

Vitamine B5verhoogt het vochtgehalte van de huid, werkt ontstekingsremmend en vermindert de jeuk. Heeft een bewezen helende werking bij acne-huid. Daarnaast stimuleert het epithelisering, dwz kleine (schaaf)wondjes, blazen veroorzaakt door het scheren verdwijnen makkelijker

Aloë veraheeft hydraterende, helende, ontstekingswerende, antiseptische en anti-inflammatoire en kalmerende eigenschappen.

Pompelmoesextractwerkt zowel reinigend als hydraterend. Bovendien versterkt het pompelmoesextract de aderwand van de kleine bloedvaten waardoor zichtbare tekenen van couperose verminderen.

Wilgenberkextract: heeft een zuiverende werking op de huid alsook een genezende werking bij psoriasis en eczeem.