V400 SUPER SILKY BODY WASH

een verkwikkende wake-up call onder de douche. Alleen de geur al is het waard!

Innovatie
De 4VOO body wash bevat - zoals alle 4VOO producten - een unieke formule met echte zijde. De zijdeproteïnen zijn gekend om hun helende werking onder meer bij eczeem en zijn uiterst geschikt voor gevoelige huidtypes. Het 'huideigen' aminozuur serine in zijde werkt bovendien optimaal hydraterend.

Resultaat
Je huid voelt frisser en soepeler in slechts enkele minuten.
Tijdens het douchen verspreidt de 4VOO body wash een geur van directe frisheid. Dankzij een combinatie van plantaardige ingrediënten en extracten blijft de geur heel natuurlijk met een subtiele mannelijke toets. Een prikkeling voor al jouw zintuigen.

Gebruik
Breng de 4VOO super silky body wash aan op een douchespons of washand, meng met water tot een schuim dat je aanbrengt opver het hele lichaam. Spoel goed na..

Tip voor een optimaal resultaat
Combineer de 4VOO super silky body wash met de 4VOO body lotion voor een optimaal effect en een soepele gehydrateerde huid.

4VOO body wash
 - maakt uw huid zijdezacht
 - voedt en re-hydrateert jouw huid
 - kalmeert zonverbrande huid
 - herstelt het PH evenwicht (de natuurlijke zuurtegraad)

Glad scheerresultaat
De gepatenteerde formule maakt de haartjes zachter, waardoor u een ongelooflijk glad scheerresultaat krijgt tot vlak tegen de huid. Geen stoppels meer!

Beschermende werking
Deze exclusieve formule, rijk aan zijdezachte en kalmerende extracten zoals Aloë Vera, Kamille en Calendula, beschermt de huid tegen beschadiging en bevordert de genezing van eventuele snijwondjes en irritaties. Een minimale inspanning met een maximaal resultaat!

Hydraterend effect
Een speciaal mengsel van zijde en Babassu olie helpt uitdroging te voorkomen, brengt de mannenhuid terug in balans en voelt helemaal niet vettig aan.


Wetenschap
Belangrijkste actieve bestanddelen van 4VOO ultimate shaving cream:

BerkenextractenBabassu oliehebben antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Deze bestanddelen verzachten ook de baardharen waardoor met een minimum aan scheerbewegingen een maximaal scheerresultaat bereikt kan worden. Deze olie dringt heel snel in de huid zonder een vette film na te laten. Een zeer goede olie om de onreine huid mee te verzorgen. Vormt geen mee-eters en puistjes, laat de huid ademen.

Bosbesextract:heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor een overgevoelige huid.

CalendulaenKamille: beschermen de huid en hebben antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen.

Zijde: Het toevoegen van zijdeproteïne in 4VOO stimuleert de aanmaak van collageen. Bovendien kan de zijdeproteïne dieper in de huid dringen omdat de molecule twintig keer kleiner is dan dat van collageen. Collageen is een soort eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Voornaamste effecten zijn het herstellen van de verouderde huid, rimpels en andere ouderdomsverschijnselen van de huid tegen te houden, de huid is beter in staat vocht vast te houden omdat zijde zowat dertig keer het eigen gewicht het water kan absorberen. Daarnaast is zijdeproteïne ook een goed middel om de wonden te genezen. De snelle genezingskracht van de zijdeproteïne wordt gebruikt bij operaties om wonden te helen. Eens de wonde is dichtgegroeid, lost de zijde vanzelf op.